Con gusto – nieuw

Con gusto betekent ‘met plezier’ en dat is precies wat de Spaanse methode Con gusto – nieuw van uitgeverij Intertaal wil bereiken: dat de cursist met plezier Spaans leert en kennismaakt met de Spaanstalige wereld.
De doelgroep is beginners: jongeren en volwassenen van opleidingen op middelbaar en hoger niveau.

Con gusto – nieuw is de geactualiseerde versie van Con gusto. De methode is vernieuwd aan de hand van reacties uit het onderwijsveld. Verder is er extra aandacht voor woordenschatverwerving en het actief gebruiken van het Spaans.

Nieuw zijn ook de videofragmenten die speciaal voor de leergang zijn ontwikkeld. Voor elk fragment zijn opdrachten opgenomen in het boek.

Iedere cursist heeft een favoriete leerstijl, of combinatie van leerstijlen. Con gusto – nieuw gaat uit van de acht verschillende leerstijlen zoals Gardner die heeft omschreven in zijn theorie over meervoudige intelligentie.
Con gusto – nieuw biedt gevarieerde oefeningen aan, zodat elke leerstijl aan bod komt. Bovendien worden alle vaardig­heden (spreken, luisteren, schrijven en spreken) geoefend. Op deze manier is de methode voor een zeer brede doelgroep geschikt.

Reacties zijn gesloten.